Råå IF:s årsmöte
2018-02-12 11:10
Råå IF:s nya styrelse

Torsdagen den 8 februari hölls Råå IF:s årsmöte i en fullsatt klubbstuga. Under årsmötet informerade avgående ordförande Daniel Pålsson om vad som hänt under 2017. Det är mycket glädjande är att vi har en verksamhet som växer. Det ekonomiska resultatet blev ett litet plus och vi vill rikta ett tack till både våra medlemmar och till våra kära sponsorer. Flera fina individuella insatser premierades och bildmaterialet från kvällen finns under Bildgalleri. Till ”nygammal” ordförande valdes Linda Borgström. Vi hälsar Linda varmt välkommen tillbaka. Kvarstående i styrelsen är Johan Kronberg, Karolina Söderström och Anders Wendel. Nyvalda i styrelsen är Joachim Bergdahl och Lisa Olsson. Nu kör vi vidare mot nya mål och flera jubileum 2018. Forza Råå!