Veckans profil
2019-05-24 15:00
Nu är det fredag och det är dags för Veckans profil. Den här gången presenterar vi Magnus Nilsson, en av våra duktiga ledare för pojkar och flickar 5 år. Ha en härlig fotbollshelg!
Tillslagsträning med Eija Feodoroff
2019-05-22 15:23

I Råå IF satsar vi mycket på våra tränare och målet är att samtliga barn- och ungdomstränare ska ha gått igenom Svenska fotbollförbundets C-kurs. Vi erbjuder också andra utbildningsformer och förra veckan hade vi för andra gången på ett år den stora äran att ha Eija Feodoroff på besök för att lära ut tillslagsträning. Både tränare och ett antal av våra ungdomar fick teori och praktik och det gav oss massor av inspiration och energi. Nu kommer vi att föra ut denna kunskap ut i våra barn- och ungdomslag. En hel del lag har redan börjat anamma tekniken och kör regelbundna tillslagspass på träningarna.

Eija har i över 20 år arbetat professionellt med att utveckla fotbollsspelares tillslagsteknik. Hennes erfarenheter och kunskap har hon förmedlat till ledare och spelare på olika nivåer i såväl svenska som internationella klubb- och landslagsmiljöer. Vi hoppas få möjlighet att träffa på Eija fler gånger på Råå IP.

Välkomna till Råå IF:s Fotbollsskola 2019
2019-05-21 21:25

Nu bjuder vi in till Råå IF:s 31:e upplaga av vår populära fotbollsskola. Vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är välkomna! Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!

Plats: Råå Idrottsplats (Starkoddersgatan 6, Råå)

Datum och tid: 3-5 juli kl. 10.00-14.00 (10.00-13.00 för åldern 4-6 år), 6 juli kl. 10.00-13.00

Ålder: 4-13 år*

*Alla 4-6-åringar måste ha en vuxen på idrottsplatsen under fotbollsskolans alla dagar.

Anmälan senast den 15 juni 2019. Deltagaravgiften (750 kr för icke medlemmar och 650 kr för medlemmar) ska vara Råå IF tillhanda senast den 25 juni 2019. Anmälningen betalas in på Råå IF:s BG 212-6514 eller Swish 123 430 95 63

Detta ingår:

• Fotbollsträning och annan rörelse/lek/aktivitet (åldersberoende)

• Fotboll, vattenflaska och diplom

• T-shirt (116 cl – 128 cl – 140 cl – 152 cl – 164 cl, XS-XXL)

• Lunch, dryck, glass och frukt samtliga dagar

• Överraskningar och hemlig gäst

Anmälan hittar du här

Vid frågor maila till info@raaif.se eller ring 042-26 00 84.

Stickans kiosk har öppet fotbollsskolan samtliga dagar och serverar korv, hamburgare, glass, godis, kaffe och mycket mer!

Varmt välkomna till Råå IP i sommar!

Veckans profil
2019-05-17 15:00

Nu kör vi igång Veckans profil för att uppmärksamma våra fina aktiva inom Råå IF. Varje fredag fram till den siste september kommer vi att presentera en person från vår förening och först ut är fantastiska Sara Hammer som sitter på många stolar i Råå IF.

Ha en härlig fredag!

Christoffer Eideberg prisad på gala i Lund
2019-05-16 09:51
Christoffer Eideberg och Göran Tarring, kontorschef Swedbank

I tisdags var det dags för idrottsgala i Lund. Det var en mycket fartfylld och trevlig tillställning i Sparbanken Skåne Arena. Christoffer Eideberg, flickansvarig i Råå IF och tränare för F8-9, erhöll välförtjänt ett av Skånes Idrottsledarstipendier 2019 för goda ledarinsatser inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Priset delades ut av Sparbanksstiftelserna i Skåne och Skåneidrotten. Stipendiet är på 5 000 kr och ska utgöra en stimulans för idrottsledaren. Dessutom fick Råå IF 5 000 kronor att använda till utvecklande insatser i verksamheten.

Råå IF satt under kvällen vid ett Helsingborgsbord med Cykelklubben Fix, Fäktningsklubben Aramis och FC Helsingborgs Innebandy. Det blev många trevliga och intressanta diskussioner där alla delade med sig av sina föreningserfarenheter och där alla var positiva till hur kommunerna nu jobbar för att alla sporter, oavsett storlek, ska ha bra tränings- och tävlingsmöjligheter.

Joachim "Kimme” Bergdahl, Råå IF

Ledarpris till Råå IF - Grattis Christoffer!
2019-04-16 22:20

Christoffer Eideberg, flickansvarig i Råå IF och tränare för F8-9, har tilldelats ett av Skånes Idrottsledarstipendier 2019 och vi säger stort Grattis! Det är mycket välförtjänt! Christoffer tilldelas stipendium av Sparbanksstiftelserna för goda ledarinsatser inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Priset delas ut av Sparbanksstiftelserna i Skåne och Skåneidrotten tisdagen den 14 maj på Sparbanken Skåne Arena i Lund.

Stipendiet är på 5 000 kr och ska utgöra en stimulans för idrottsledaren. Dessutom får Råå IF 5 000 kronor att använda till utvecklande insatser i verksamheten.