Hjälp Råå IF att vinna priser
2018-12-13 19:30

Hjälp Råå IF att vinna priser värda 10 000 kr genom att registrera dig gratis på Svenska Spel. Det går dessutom 200 kr till föreningen för varje registrering.

Är du redan kund hos Svenska Spel? Alla dina spel ger också poäng i tävlingen.

Läs mer om hur du kan hjälpa till här:

Medlemskampanj - tjäna pengar till ditt lag
2018-12-11 22:48

Nu är det snart dags för årets största Bingolottokväll och du kan ge ditt lag ett välbehövligt tillskott genom att sälja lotter. Laget tjänar hela 15 kr/såld Bingolott (ordinarie förtjänst är 5 kr/såld lott). Lottpriset är 50 kronor/lott.

Många av våra nära och kära har som tradition att spela Bingolotto den 23:e december och lotterna brukar vara mycket lättsålda.

Lotterna kan hämtas på kansliet kl. 07.30-13.30 måndag-fredag eller enligt överenskommelse med kansliet info@raaif.se eller 042-260084.

Försäljningen redovisas senast den 23: e december via Swish 1230691733 eller till vårt bankgiro nr: 212-6514, glöm inte att ange namn och lag.

Lycka till!

Tusen tack för insatsen på julskyltningen!
2018-11-26 21:05
Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som hjälpte till med julskyltningen! Er insats är guld värd för föreningen! Stort tack också till alla er som stöttade föreningen genom att handla något av oss. Tillsammans gjorde vi så att det blev en riktigt lyckad julskyltning även i år!
LB 07 vann Råå IF:s Damcup
2018-11-24 20:35
Bilder från dagens turnering som LB 07 gick segrande ur

Under lördagen arrangerades Råå IF:s Damcup för 30:e gången i Norrehedshallen. I år var det LB 07 från Malmö som tog hem cupen genom att i finalen besegra Eskilsminne med 2-1 i en mycket jämn, välspelad och spännande match. Eskilsminne tog ledningen men LB 07 kom tillbaka och avgjorde i matchens sista minut. I matchen om 3:e pris vann Kvibille BK mot Högaborgs BK med 1-0 där det avgörande målet kom redan i början av matchen. Råå IF kämpade och spelade oavgjort mot Hittarp och förlorade snöpligt mot Högaborg och Eskilsminne med uddamålet. I sista matchen blev Dösjöbro för svåra och det blev ytterligare en förlust.

Till Damcupens bästa spelare utsågs LB 07:s Julia Welin. Kvibille BK:s målvakt Maja Arvehell utsågs till bästa målvakt och skyttedrottning blev Eskilsminne IF:s Linnea Tapper med 6 mål.

Årets Damcup var en jubileumsturnering, det har gått 30 år sedan Anders Wendel och Bosse Jönsson drog igång cupen. För att fira detta spelade framtidens damfotbollsspelare jubileumsmatcher i pausen. Det var Råå IF:s och Eskilsminne IF:s tjejer 5-6 år som till publikens jubel spelade tre rafflande matcher.

Stort tack till alla som hjälpte till och förverkliga jubileumsturneringen!

Råå IF

Köp juklappar och stötta Råå IF
2018-11-20 21:09

Nu är det dags att köpa julklappar! Råå IF erbjuder flera fina supporterprylar som du kan köpa via kansliet (info@raaif.se). Vår hoody finns att prova på julskyltningen på söndag 25/11 och på kansliet. Hoodyn kan beställas fram till den 30:e november. Övriga saker finns på lager.

Våra vanliga profilkläder finns att beställa hos Intersport på Väla, tänk på att beställa innan den 30:e november för att vara säker på att få dem i tid. Du ser profilkläderna här.

Välkommen till Råå IF Solo Hammar
2018-11-16

Solo Hammar är ett välbekant ansikte i Helsingborgsfotbollen och har en lång och fin fotbollskarriär bakom sig. Som tränare har han varit verksam på seniornivå i Höganäs BK och Ödåkra IF.

”Det är med stor glädje jag kan presentera Solo Hammar som Råå IF:s huvudtränare för herrarna 2019. Från första samtalet har det ”klickat” direkt med målsättningar, spelarvärvningar och inte minst en samsyn på hur Råå IF ska utveckla ungdomsspelare och få fram dem till seniorleden, detta ligger helt i klubbens tankesätt och här kommer Solo få en viktig roll i föreningens utveckling framöver." säger Magnus Jönsson Senioransvarig i Råå. Vi hälsar Solo varmt välkommen!

F10-11, 15/12 12:53
P04, 04/12 09:42