Välkomna på Inskrivning 21 april
2018-03-31 18:51

Nu är det äntligen dags för uteträning! Vi hälsar nuvarande och nya spelare varmt välkomna till en ny säsong!

Lördagen den 21 april har Råå IF sin årliga uppstart och inskrivning för tjejer och killar födda 2010-2014. Vi erbjuder denna dag även provträning och inskrivning för tjejer födda 2008-2009.

När: Inskrivning kl. 9.30-10.00, träningen startar kl.10.00 och håller på till kl. 11.00 för de minsta och till kl. 11.30 för de äldsta.

Vem: Killar och tjejer födda 2010-2014 och tjejer födda 2008-2009. Vi erbjuder tjejgrupper från 5 år!

Hur: Ingen föranmälan behövs. Är du redan medlem kommer du direkt till träningen.

Kom till Råå Idrottsplats denna lördag och få tillfälle att prata med ledare och ansvariga i klubben. Varje lördag under fotbollssäsongen tränar därefter alla våra knattar fotboll blandat med lek. Både för föräldrar och barn blir det ett enkelt sätt att umgås och ett trevligt sätt att börja helgen. Kiosken är öppen för allas trivsel.

Om du har frågor innan inskrivningen kontakta oss på info@raaif.se eller 042-26 00 84. Om du har förhinder att närvara just den 21 april så går det fint att ta kontakt med kansliet för vidare hjälp med inskrivning.

Varmt välkomna!

Råå Idrottsförening

Olivier Karekezi tillbaka i Råå IF
2018-03-25 23:00
Fotograf: Peter Werner

Efter två och en halv säsong i Råå IF var den 55-faldiga fd rwandiske landslagsanfallaren och före detta HIF-spelaren tvungen att åka tillbaka till sitt hemland på grund av familjeskäl. Han missade således slutspurten i Div. 4 för sitt Råå IF. Nästan exakt 8 månader senare är han tillbaka på Råå och ”San Siro”.

-Det är med stor glädje och stolthet jag kan konstatera att ”Ollie” är tillbaka i Råå IF och fortfarande vill vara en del av vår seniortrupp. Han betyder så otroligt mycket bara genom sitt sätt att vara, både på planen och inte minst utanför. Han är ett stort föredöme för hela föreningen genom sin ödmjukhet och proffsighet i allt han gör, säger Råå IF:s senioransvarige Magnus Jönsson.

-Jag har haft kontakt med Olivier och hans fru under hela tiden de har varit i Rwanda. I lördags träffade jag honom och förstod direkt att han ville tillbaka till Råå IF och till killarna i laget. ”Ge mig en vecka på gym sen tränar jag med laget” sa han.

När han lämnade oss i somras hade han gjort en grymt bra vår och var i absolut toppform. I Rwanda har han inte spelat någon fotboll. Vi kommer att ge honom tid och han om någon känner sin kropp så pass väl att han vet när det är dags att börja matcha, säger Magnus och fortsätter: I och med att Albert Berisha fick möjligheten att flytta till Norge och spela med Nybergsund så kommer detta med Olivier perfekt i tiden. Nu ersätter vi Albert på absolut bästa sätt.

Bland övriga nytillskott i truppen finns bland annat Jens Winberg (forward), Simon Fransson (mittfältare), Denis Zverko (mittfältare), Rozbeh Kazemi (försvarare) och Marcus Werner (målvakt).

-De nya killarna har kommit bra in i det och spetsar till konkurrensen ytterligare, nu vill man bara att serien drar igång, avslutar Magnus Jönsson.

Johan Kronberg fick HFA-bollen 2017
2018-03-14 13:18
Vi säger Stort Grattis till Johan Kronberg som mycket välförtjänt fick HFA-bollen 2017 i samband med HFA:s årsmöte igår. HFA står för Helsingborgs Fotbollsklubbars Allians och HFA-bollen i dess nuvarande form har delats ut sedan 2001 och tilldelas en sann föreningsmänniska och fotbollsälskare som under många år verkat för och i Helsingborgsfotbollen.

Johan spelade sin första match som 7-åring i Pojklag 4 och totalt har det blivit 663 matcher i den ljusblå tröjan och 232 mål i Råå IF:s Pojk-, Junior-, Senior- och Oldboyslag. För 20 år sedan hade han sitt första tränaruppdrag för Pojklag 7 därefter har han varit tränare för Pojk- och Flicklag, ledare för Herr A och Oldboys. Idag är han tränare för Dam- och P15-laget. Sedan 6 år tillbaka sitter han med i styrelsen och han sitter med i fotbollsstyrelsen där han är Damansvarig. Till detta kommer att Johan är Idrottsplatsansvarig och alltid ställer upp för sin förening vad det än är samt är en ledare som alltid hittar lösningar på saker och ting. Johan är verkligen en lojal föreningensmänniska med en genuin klubbkänsla.
Råå IF:s årsmöte
2018-02-12 11:10
Råå IF:s nya styrelse

Torsdagen den 8 februari hölls Råå IF:s årsmöte i en fullsatt klubbstuga. Under årsmötet informerade avgående ordförande Daniel Pålsson om vad som hänt under 2017. Det är mycket glädjande är att vi har en verksamhet som växer. Det ekonomiska resultatet blev ett litet plus och vi vill rikta ett tack till både våra medlemmar och till våra kära sponsorer. Flera fina individuella insatser premierades och bildmaterialet från kvällen finns under Bildgalleri. Till ”nygammal” ordförande valdes Linda Borgström. Vi hälsar Linda varmt välkommen tillbaka. Kvarstående i styrelsen är Johan Kronberg, Karolina Söderström och Anders Wendel. Nyvalda i styrelsen är Joachim Bergdahl och Lisa Olsson. Nu kör vi vidare mot nya mål och flera jubileum 2018. Forza Råå!

Stort tack till alla som har stöttat oss genom Gräsroten!
2017-11-19 20:58

Råå IF har nu fått utdelning från Svenska Spels Gräsroten 2017. Genom Gräsroten delar Svenska Spel ut 50 miljoner till ungdomsidrotten varje år. Utdelningen till Råå IF blev i år över 40.000 kronor och vi vill rikta ett stort tack till alla er som har bidragit till detta!

Det är gratis att ansluta sig till Gräsroten! Du som ännu inte har anslutit dig kan hjälpa Råå IF att få en del av potten även nästa år genom att klicka på länken nedan:

2017-01-02 20:35
Läs om Råå IFs år 2016 i RååIFaren!

2016 inleddes med inskrivning och fotbollskalas för alla nya fotbollstjejer och -killar. Sen har vi fortsatt året i ett rasande tempo med Fotbollsskola, Seriespel, 95-års jubileum, San Siro Cup, Råå IF.s Damcup samt Julskyltning. Läs mer i RååIFaren

Nu håller vi jul och Tackar alla föräldrar och barn för ett härligt 2016.

P02, 22/04 21:21
Juniorer, 22/04 11:00