2019-11-22 15:00
Åhhh så var det fredag igen och vilken helg som väntar oss! Damcup på lördag och Julskyltning på söndag. Idag handlar det dock främst om Veckans profil och denna gång är det vår Karro som ska hyllas. Karolina Söderström har varit med i klubben i många år som spelare, ledare, evenemangsansvarig och styrelseledamot. Vi är nu glada att kunna meddela att hon är tillbaka igen efter sin mammaledighet och denna gång kommer hon att arbeta med marknadsfrågor. Vi önskar Karro och alla er andra en härlig helg och vi hoppas att vi ses i Norrehed och på Rååvägen!

#forzarååif #damcupinorrehedlördag #julskyltningsöndag #viharnyasupporterprylartillsalupåsöndag
Dags för Råå IF:s Damcup 2019
2019-11-21 19:41

Nu börjar det närma sig! Ni kommer väl och hejar fram vårt damlag på lördag när Råå IF:s Damcup kör igång sin 31:e upplaga! Första matchen startar kl. 09.00 i Norrehed. Vi behöver ert stöd! Kiosken är öppen och massor av spännande matcher väntar. I pausen spelar vårt F6-7 mot Fortuna. Varmt välkomna!

#forzarååif #rååifdamlag

Damtränarna förlänger och utökar
2019-11-20 20:02
Vi är jätteglada att kunna meddela att Thomas "TP" Pettersson fortsätter även nästa år som huvudtränare och att Robert "Bob" Lundin fortsätter som assisterande tränare/lagledare. Ny i gänget är Sandra Lennung som vi hälsar varmt välkommen som assisterande tränare.

Vi tackar Daniella Karlsson som har hjälpt till som assisterande i år. Daniella är på väg tillbaka från sin skada och kommer att återvända till spelartruppen.

#forzarååif #rååifdamlag
2019-11-15 15:00
Fredag igen och det är dags för en riktig Råå IF-legend att vara Veckans profil! Denna vecka är det: kassören/inköparen/administratören/styrelseledamoten/speakern/damcupschefen och trotjänaren nummer 1, Anders Wendel, som är vår profil. Vi önskar dig Anders och alla er andra en underbar helg!

#forzarååif #forzawendel
2019-11-08 15:00

Fredag, tjoho, och snart firar vi både helg och alla pappor. Just nu ska vi dock fira en annan person, nämligen Veckans profil och det är kvinnan som är navet som allting kretsar kring i föreningen, vår fantastiska kanslist Catrin Olsson. Catrin är vår enda heltidsanställda, hon är vårt ansikte utåt och inåt och gör ett stort jobb i att hålla ihop alla kontakter och all administration som vår fina förening har. Catrin började som kanslist i Råå IF nu i höst men hon är inte ny i Råå IF utan har funnits med i föreningen även tidigare, då som lagförälder till juniorlaget. Ni som ännu inte har träffat Catrin, kom gärna in på kansliet och säg hej.

#forzarååif #kanslietärhjärtatiföreningen

2019-11-01 15:00
Det är fredag, det är vackert väder och vi är redo för att presentera Veckans profil som denna gång är talangfulla och glada Elisabeth Löndahl som till vardags spelar i F11-12 år. Vi önskar Elisabeth och alla er andra en riktigt fin Allhelgonahelg!

#forzarååif
P15, 03/10 09:04