Råå Idrottsförening
Superweek hos Sponsorhuset!
2020-03-31 11:41
Under dessa oroliga tider har vi märkt att fler och fler handlar via internet. Vi vill därför tipsa alla om Sponsorhuset. Här går en del av dina nätköp till Råå IF utan att det kostar något extra. Denna vecka (v14) är det dessutom Superweek och Sponsorhuset höjer ersättningen på alla butiker. Det innebär att dina köp ger 50% mer pengar tillbaka, dessa pengar delas som vanligt mellan dig själv och Råå IF. Leta upp dina favoritbutiker här: https://www.sponsorhuset.se/raaif/rea-kampanjer
Dags för vårens medlemsinsats!
2020-03-31 11:22

Dags för vårens medlemsinsats!

Medlemsinsatsen är obligatorisk för alla spelare från 6 år och uppåt, men vi hoppas att även våra yngsta knattar vill bidra. Alla medlemmar/familjer på samma adress säljer fyra produkter, à 2 remsor Sverigelotten och två Idrottsrabatten (man kan byta produkt om man vill).

Intäkten från denna försäljning går till Råå IF centralt och utgör en viktig del av den ekonomiska grunden i vår fotbollsverksamhet.

Produkterna säljs för 100 kr styck och försäljningen (400 kr) redovisas antingen via Swish 123 080 34 37 eller till vårt bankgiro nr: 212-6514 senast den 25 Maj  2020, ange spelarens namn, lag och personnummer (6 siffror) på inbetalningen.

Sverigelotten och rabatthäftena kommer att delas ut på träningar. Båda produkterna brukar vara lättsålda. Man kan byta produkt på kansliet från den 16 april kl. 08.00-14.00.

Önskas fler produkter, kontakta Kansliet på mail: info@raaif.se

Från den 5:e produkten går del av förtjänsten (25 kr) till lagkassan!

Lycka till!

Råå IF

Välkommen till Inskrivningen till Råå IF!
2020-03-31 08:05

Hej alla fotbollsvänner!

I fredags kom Folkhälsomyndigheten ut med nya riktlinjer samt regeringen med en ny lagstiftning, på grund av COVID-19, Coronaviruset. För Råå IF är det självklart att vi tar vårt ansvar i detta och se till att begränsa smittspridningen.

Därför kommer vi på inskrivningen på lördag 4 april att:

- Sprida ut barnen på flera olika planer, samt dela upp de större planerna i olika avdelningar.

- Ha skyltar som tydligt visar var varje grupp ska hålla till.

- Ta emot alla nya spelare på den yta där de ska träna.

- Be alla barn att ha egen vattenflaska och inte dela med varandra.

- Hålla avstånd till varandra på samlingarna.

- Be alla att hålla avstånd till varandra i kiosk-köerna och när man står och tittar på träningen.

- Be att bara en vårdnadshavare följer barnet som ska träna.

Vi hoppas att så många som möjligheten att komma och njuta av fotboll, lek och frisk luft på lördag.

Välkomna!

Uteträningen börjar för våra knattar!
2020-03-19 14:02
Nu är det äntligen snart dags för uteträning för våra knattar!
Nu är det äntligen snart dags för uteträning för våra knattar! Vi hälsar nuvarande och nya spelare varmt välkomna till en ny säsong!

Lördagen den 04 april har Råå IF sin årliga uppstart och inskrivning för tjejer och killar födda 2012-2016.

När: Inskrivning kl. 9.30-10.00, träningen startar kl.10.00 och håller på till kl. 11.00 för de minsta och till kl. 11.30 för de äldsta.

Vem: Killar och tjejer födda 2012-2016.

Hur: Ingen föranmälan behövs. Är du redan medlem kommer du direkt till träningen.

Kom till Råå Idrottsplats denna lördag och få tillfälle att prata med ledare och ansvariga i klubben. Varje lördag under fotbollssäsongen tränar därefter alla våra knattar fotboll blandat med lek. Både för föräldrar och barn blir det ett enkelt sätt att umgås och ett trevligt sätt att börja helgen. Kiosken är öppen för allas trivsel.

Om du har frågor innan inskrivningen kontakta oss på info@raaif.se eller 042-26 00 84. Om du har förhinder att närvara just den 04 april så går det fint att ta kontakt med kansliet för vidare hjälp med inskrivning.

Varmt välkomna!
Råå Idrottsförening
Erbjudande från Intersport!
2020-03-19 10:48
Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT!

Som medlem får du 25% rabatt på allt*. Passa på att inhandla vårens sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Använd rabattkoden FORENING25 på intersport.se eller visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten.

*Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.