Råå Idrottsförening
Damcupen 2020 - Inställd
2020-10-21 15:35
Det är med sorg i våra ljusblåa hjärtan som vi nu informerar er om att Damcupen 2020 är inställd.

Vi har i det längsta hoppats på att COVID19-situationen skulle förbättras och restriktionerna kopplat till det skulle lätta, så att vi skulle kunna genomföra Damcupen även i år. Som läget ser ut nu har vi istället en ny oro för ökad smittspridning och konstaterad ökning. Detta har gjort att vi har tagit beslutet att ställa in, för att ta vårt ansvar.

Vi vänder våra blickar mot år 2021 och ser fram emot en fantastisk Damcup då istället!

Råå IF
Höstens medlemsinsats!
2020-09-09 15:20
Snart är det dags för Råå IF:s medlemsinsats!

Nu till hösten består medlemsinsatsen av 2 st Adventskalendrar och 2 st häften med Idrottsrabatten. Varje produkt säljs för 100 kr/st.

Medlemsinsatsen är obligatorisk för alla våra spelare från 6 år och uppåt. Kuvertet med häften och kalendrar kommer att börja delas ut i mitten av oktober av lagföräldrarna.

Passa på redan nu att göra reklam för/ta upp beställningar av det nya häftet med Idrottsrabatten som börjar gälla från den 15/10. Här finns massor med fina erbjudanden!

Behöver du säljargument? Gå gärna in och kika vad som ingår i höstens rabatthäfte,
 https: //www.idrottsrabatten.se/vara-haften/helsingborg.
San Siro Cup 2020 - Inställd
2020-09-04 08:25
Det är med sorg i våra ljusblåa hjärtan som vi nu informerar er om att San Siro Cup 2020 är inställd.

Vi har i det längsta hoppats på att COVID19-situationen skulle förbättras och restriktionerna kopplat till det skulle lätta, så att vi skulle kunna genomföra San Siro Cup som vanligt. Som läget ser ut nu har vi istället en ny oro för ökad smittspridning och konstaterad ökning i och med återgång till skolor/arbetsplatser och Folkhälsomyndigheten varnar för spridning i lokala kluster. Detta har gjort att vi har tagit beslutet att ställa in, för att ta vårt ansvar.

Vi vänder våra blickar mot år 2021 och ser fram emot en fantastisk San Siro Cup då istället!

Råå IF
Bedrägeriförsök
2020-09-01 17:41

För er information.

Råå IF har blivit utsatt för försök till bedrägeri. Någon har beställt telefoner och abonnemang i Råå IFs namn. Detta blev upptäckt av Telenor, som stoppade ordern och uppmärksammade oss. Bedrägeriförsöket är naturligtvis polisanmält.

Styrelsen, Råå IF
2020-08-29 10:17