Välkommen till oss
Vi är ett gäng fotbollstokiga tjejer som tillsammans med våra tränare spenderar två härliga träningar i veckan på fotbollsplanen.

Vi tränar enligt ett satt träningsschema.

Vi spelar träningsmatcher, seriespel och åker på cuper under året.
Vi hänger också så att vi får lära känna varandra bättre, vilket är bra som lag och för vår sammanhållning.

Våra tränare utbildas väl i föreningens regi och de träffar varandra ett par gånger om året för utbyte av erfarenheter och för att lära sig mer. Ibland kommer det andra tränare på besök för att hålla i vår träning. Vi har duktiga damspelare som gärna kommer hälsar på för att ge oss tips och trix.

Känner du att här vill jag spela så kontakta våra tränare under "Kontakt" så hjälper de dig med när vi tränar och var vi tränar.

Kom o häng med oss

Välkomna till Råå IF:s Fotbollsskola 2018
2018-05-11 16:26

I år är det dags för 30-årsjubileum för Råå IF:s populära fotbollsskola och vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är välkomna! Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!

Plats: Råå Idrottsplats (Starkoddersgatan 6, Råå)

Datum och tid: 4-6 juli kl. 10.00-14.00 (10.00-13.00 för åldern 4-6 år), 7 juli kl. 10.00-13.00

Ålder: 4-13 år*

*Alla 4-6-åringar måste ha en vuxen på idrottsplatsen under fotbollsskolans alla dagar.

Anmälan senast den 25 juni 2018. Deltagaravgiften (750 kr för icke medlemmar och 650 kr för medlemmar) ska vara Råå IF tillhanda senast den 20 juni 2018. Anmälningen betalas in på Råå IF:s BG 212-6514 eller Swish 123 430 95 63.

Detta ingår:

• Fotbollsträning och annan rörelse/lek/aktivitet (åldersberoende)

• 5-kamp med fotbollstema

• Fotboll, vattenflaska och diplom

• T-shirt (110-160 cl, S-XXL)

• Lunch, dryck, glass och frukt samtliga dagar

• Överraskningar och hemlig gäst

Anmälan hittar du här

Vid frågor maila till info@raaif.se eller ring 042-26 00 84.

Varmt välkomna till Råå IP i sommar!

(31 visningar