Spela fotboll med oss!

Vi välkomna alla tjejer som vill träna och spela fotboll med oss!

I denna åldersgupp tar vi emot flickor födda 2010 och 2011. Vi vill erbjuda en träning baserad på mycket lek och gemenskap där vi stegvis lägger in olika fotbollsmoment. Vi ledare vill ge flickorna ett intresse för idrott, rörelse och positiva föreningsvärden.

Vi har redan en grupp med härliga tjejer men välkomna gärna fler. Kom till en träning men kontakta gärna någon av oss ledare innan då det underlättar vår planering. Tider och plats finns i kalendern och våra kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Välkomna!

Christoffer, Jacob och Sofi

Välkomna till Råå IF:s Fotbollsskola 2018
2018-05-11 16:23

I år är det dags för 30-årsjubileum för Råå IF:s populära fotbollsskola och vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är välkomna! Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!

Plats: Råå Idrottsplats (Starkoddersgatan 6, Råå)

Datum och tid: 4-6 juli kl. 10.00-14.00 (10.00-13.00 för åldern 4-6 år), 7 juli kl. 10.00-13.00

Ålder: 4-13 år*

*Alla 4-6-åringar måste ha en vuxen på idrottsplatsen under fotbollsskolans alla dagar.

Anmälan senast den 25 juni 2018. Deltagaravgiften (750 kr för icke medlemmar och 650 kr för medlemmar) ska vara Råå IF tillhanda senast den 20 juni 2018. Anmälningen betalas in på Råå IF:s BG 212-6514 eller Swish 123 430 95 63.

Detta ingår:

• Fotbollsträning och annan rörelse/lek/aktivitet (åldersberoende)

• 5-kamp med fotbollstema

• Fotboll, vattenflaska och diplom

• T-shirt (110-160 cl, S-XXL)

• Lunch, dryck, glass och frukt samtliga dagar

• Överraskningar och hemlig gäst

Anmälan hittar du här

Vid frågor maila till info@raaif.se eller ring 042-26 00 84.

Varmt välkomna till Råå IP i sommar!

(31 visningar

Info om kommande aktiviteter
2018-04-27 10:10
Hej

Imorgon (28/4) är det träning på A-planen nere på Råå IP. Träningen är mellan 10-11.30. Alla träningar kommer att vara på A-planen på lördagar. Under våren kommer vi att vid tre tillfällen spela sammandrag. Detta innebär att vi minst spelar tre matcher mot andra flicklag i Helsingborg vid varje tillfälle. Dessa matcher spelas på Västergård.

Den 5/5 är det dags för första sammandraget. Vi har kallat alla spelare i laget och kommer att göra så vid alla sammandrag. Alla ska få möjlighet att spela matcher. Kallelsen går ut via mail till den mailadress som klubben har registrerat. Kolla i er skräppost ifall ni ej fått den. Det är VIKTIGT att man svarar så snabbt som möjligt på kallelsen så vi ledare vet ifall vi ska anmäla ett eller två lag.

Inför sammandragen skickar vi ledare ut information kring samlingstider och speltider. Denna information skickas ut i mitten av den vecka när sammandraget är. Sammandragen spelas alltid på förmiddagen och barnen behöver ha med sig vattenflaska, benskydd och skor. Det är väldigt mycket folk på plats när det är sammandrag och vi ledare behöver ha koll på bland annat matchschema. Detta innebär att ni föräldrar behöver vara med på sammandragen för att hjälpa ert barn. Någon fika är också bra att ha med för att äta under dagen. Klubben tar med strumpor, shorts och matchtröja.

Vi ledare uppskattar jättemycket om man som förälder hejar på alla spelare, oavsett lag! Vi ledare sköter allt prat kring byten och taktik!

Håll koll i kalendern på hemsidan, där finns alla träningar och matcher.

Hälsningar Ledarna
Välkomna på Inskrivning 21 april
2018-04-04 18:06

Nu är det äntligen dags för uteträning! Vi hälsar nuvarande och nya spelare varmt välkomna till en ny säsong!

Lördagen den 21 april har Råå IF sin årliga uppstart och inskrivning för tjejer och killar födda 2010-2014. Vi erbjuder denna dag även provträning och inskrivning för tjejer födda 2008-2009.

När: Inskrivning kl. 9.30-10.00, träningen startar kl.10.00

Vem: Killar och tjejer födda 2010-2014 och tjejer födda 2008-2009. Vi erbjuder tjejgrupper från 5 år!

Hur: Ingen föranmälan behövs. Är du redan medlem kommer du direkt till träningen.

Kom till Råå Idrottsplats denna lördag och få tillfälle att prata med ledare och ansvariga i klubben. Varje lördag under fotbollssäsongen tränar därefter alla våra knattar fotboll blandat med lek. Både för föräldrar och barn blir det ett enkelt sätt att umgås och ett trevligt sätt att börja helgen. Kiosken är öppen för allas trivsel.

Om du har frågor innan inskrivningen kontakta oss på info@raaif.se eller 042-26 00 84. Om du har förhinder att närvara just den 21 april så går det fint att ta kontakt med kansliet för vidare hjälp med inskrivning.

Varmt välkomna!

Råå Idrottsförening

Träning
2018-01-25 13:45
Flickor födda 2010 & 211 tränar:
Lördagar kl. 10,00-11,00 i Rönnowskahallen
Nya spelare är varmt välkomna!
Träningspriser och träning efter nyår
2017-12-16 11:56
Hej

Idag hade vi vår sista träning under 2017. Vi startar upp igen på lördagen den 13 januari, 10-11 i Rönnowska hallen.

Idag delade vi ut träningspriser till alla! Ni som inte hade möjlighet att vara med idag kan hämta ert träningspris hemma hos mig på Brunnsallen 105 i Ramlösa. Jag tar med träningspriserna till vår första träning den 13:e januari också.

God Jul och Gott nytt år önskar ledarna i F10/11