Spela fotboll med oss!

Vi välkomna alla tjejer som vill träna och med boll!

I denna åldersgupp tar vi emot flickor födda 2010 och 2011. Vi vill erbjuda en träning baserad på mycket lek och gemenskap där vi stegvis lägger in olika fotbollsmoment. Vi ledare vill ge flickorna ett intresse för idrott, rörelse och positiva föreningsvärden.

Vi har redan en grupp med härliga tjejer men välkomna gärna fler. Kom till en träning men kontakta gärna någon av oss ledare innan då det underlättar vår planering. Tider och plats finns i kalendern och våra kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Välkomna!

Christoffer och Jacob

Träningstider
2017-10-17 15:48
Hej

Nu har vi fått vår träningstid inomhus. Vi tränar på lördagar i Rönnowska Hallen mellan 10.00-11.00. Träningen startar vecka 45.

Har ni kompisar som vill börja spela fotboll med oss är de såklart välkomna att följa med.
Träning
2017-01-03 20:48
Hej

Som ni kanske har märkt har vi fått en ny layout på hemsidan. Det ser lite annorlunda ut men ni ska hitta samma information här som innan.

Den 15:e januari drar träningen igång. Vi kommer att träna på söndagar i Högastenshallen mellan 9.30-11.00. Denna tid krockar ibland med andra aktiviteter i hallen och därför kommer vi ibland bara att träna en timme eller ha träningen i en annan hall. Håll er uppdaterad i kalendern på hemsidan för att få koll på träningstiderna.

Hälsningarna Ledarna
Råå IF, 08/09 07:30