Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P02
P16

V.41 (Uppdaterad)
2018-10-08 22:25

Härlig seger med 3-0 i måndagens match mot Ödåkra. Matchen var spelmässigt jämn med många bra chanser på båda hållen men vi var något stabilare i försvaret och något effektivare i anfallet. Ali gör en väldigt bra match i målet där han välförtjänt får hålla nollan. Våra tre mål är väldigt fina med både spelmål och mål på fast situation men en kanon från Liam. Vi hade tagit ut 16 spelare till årets sista seriematch. Inte optimalt med så många avbytare men roligt att vi kan ha med alla. Alla spelare fick mycket speltid och alla körde in i kaklet.

Just nu vet vi inte om vi blir 2:a eller 3:a eftersom Munka Ljungby har möjlighet att gå om oss om de vinner med mer än fem mål mot Hittarp på onsdag men oavsett placering har vi gjort en fantastisk höstsäsong. (Vi blev 2:a)

Våren var tung resultatmässigt och vi hade stundtals svårt att få ihop lag. Under hösten har vi får lite mer kontinuitet i laget med mindre frånvaro både på träningar och matcher men i övrigt är det samma spelare som nu har rest sig och presterat på en jämn och hög nivå. Efter våren var det många i laget som hängde med huvudet och tvivlade på hur vi skulle klara hösten men att vi tillsammans reser oss tar vi med oss som en stor erfarenhet. Om man kämpar på och inte ger upp så ger det till slut resultat. Den erfarenheten kommer ni spelare att ha nytta av både i den fortsatta fotbollskarriären och i livet i övrigt.


Vi gratulerar Viken till en välförtjänt serieseger. Vi besegrade Viken med 6-1 på hemmaplan. I övrigt har de gått obesegrade genom serien.


Jag som ledare vill tacka Peter Axelsson, ledare från P03, som hjälpt till med coachning under hela året. Peter har en stor del i att vi utvecklats som lag under året och att samtliga spelare tagit stora kliv framåt under matcherna. Tack även till de 03 som fyllt upp truppen under året och gjort väldigt bra prestationer när de varit med. Gemensamma träningar med både P03 och Juniorlag under året har också varit förutsättning för att P02 kunnat träna bra eftersom vi varit för få för att kunna köra egna träningar med kvalitet.


Vi kör träning under två veckor. Därefter kommer vi ut med information kring hur uppehåll och höstens träningar kommer att se ut.


Tisdag v.42. (Inställd)

Torsdag v42. Träning P02/ Juniorer på Hedens IP 18:30-20:00. (Konstgräs)


/ Magnus Pålsson

V.40
2018-09-30 08:30

Billesholm bjöd på bra förutsättningar för fotboll under lördagen. Sol, fantastisk gräsmatta och trevliga ledare och domare. Vi ledare kände inför matchen att truppen var laddad och fokuserad. Matchen slutade dock med förlust 3-2 efter underläge 2-0 i paus. Vi inleder matchen spelmässigt bra och skapar flera chanser men istället får vi en skada på vår mittback som får gå ut och vila. Spelet jämnas ut under resterande delen av första halvlek och Billesholm kan gå upp och göra två enkla mål där vi ligger fel i försvarsspelet.


Andra halvlek dominerar vi totalt men efter en situation där vår ändra mittback blir skadad kan Billesholm göra 3-0. Det målet borde inte godkänts. Genom hela matchen har vi svårt att anpassa oss till domarens nivå på bedömningar vilket påverkar vårt spel. I grunden är det bra att vi har spelare som vill ha dialog och kommunikation med domaren men det är en balansgång. Lägger vi för mycket energi på detta på plan så tappar vi också fokus på spelet vilket inte gynnar laget. Hade motståndarmålet varit lite större och vi hade satt några av alla de målchanser vi hade så hade vi tagit tre poäng. Återigen kämpar vi tillsammans för laget hela vägen vilket är något vi tar med oss till sista seriematchen hemma mot Ödåkra nästa måndag. Inför den matchen som är sista omgången ligger vi 3:a och Ödåkra 2:a och det är upplagt för ett härligt derby mellan två bra lag. Dags att publiken sluter upp på vårt San Siro. San Siro fyller 90 år i helgen så det firar vi med en vinst!


I väntan på den matchen hoppas vi på bra uppslutning på träningar i slutspurten. Hur vi tränar i veckorna framöver framgår av kallelser.


Tisdag. Träning 17:30-19:00.

Torsdag. Träning 17:30-19:00.


/ Magnus

V.39
2018-09-24 07:58

Matchfri helg för laget och välbehövlig vila för de flesta. Vi hoppas nu på bra uppslutning på träningar i slutspurten. Hur vi tränar i veckorna framöver framgår av kallelser.


Tisdag. Träning 17:30-19:00.

Torsdag. Träning 17:30-19:00.

Lördag. Match borta mot Billesholms GIF kl 10.30. (Separat kallelse)


/ Magnus

V.38
2018-09-16 16:21

Förmiddagsmatcher verkar inte vara vår melodi. Förlusten i lördags borta mot Munka Ljungby handlade mycket om att vi inte var fokuserade i första halvlek. Första halvlek uppträder vi inte som ett lag. Vi lägger fokus på att hitta brister hos medspelare och klagar öppet på varandra vilket enbart skapar negativ energi. Efter paus när vi snackat oss samman om vad fotboll handlar om börjar vi hjälpa varandra och prata positivt. Vi har oflyt med avslut som är värda bättre öde och släpper istället till enkla baklängesmål vilket blivit en vana just mot Munka Ljungby. Spelmässigt var det ingen bra match att titta på men det var en bra fight och många målchanser. Två bra målvakter, bra domare och bra ledare i motståndarlaget, och i vårt, samt en bra andra halvlek av laget tar vi med oss.


Inför slutspurten av serien har vi nu en matchfri helg med två veckors möjlighet till bra träningar. Vi hoppas nu på bra uppslutning på träningar. Hur vi tränar i veckorna framöver framgår av kallelser.


Tisdag. Träning 17:30-19:00.

Torsdag. Träning 17:30-19:00.


/ Magnus

V.37 Uppdaterad
2018-09-09 16:57

Seger hemma mot Höganäs med 3-0 på Råå IP efter en väl genomförd match. Sjukdomar och resor gjorde att några spelare fick prova på nya positioner vilket de gjorde väldigt bra. De första 20 minuterna var jämna spelmässigt men sedan tog vi över mer och mer. 3-0 i paus var rättvist och i andra halvlek var det bud på fler mål. Viktigt att vi som lag fortsätter göra jobbet över en hel match och det gör vi. Ali i mål får hålla nollan efter en stabil insats. Bra insats av samtliga i laget och därmed befäster vi vår serieledning.


Hur vi tränar denna vecka framgår av kallelser.


Måndag. Match hemma mot Höganäs BK på vårt IP kl 19.15 (Separat kallelse)

Tisdag. Träning 17:30-19:00.

Torsdag. Träning 17:30-19:00.

Lördag. Match borta mot Munka Ljungby IF 11.00 (Separat kallelse)


/ Magnus

Spelade matcher
Mån 8/10 19:15
3 - 0  
Lör 29/9 10:30
3 - 2  
Lör 15/9 11:00
4 - 2  
Mån 10/9 19:15
3 - 0  
Mån 3/9 19:30
1 - 2  
Sön 26/8 10:30
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Sponsorer