Råå IFs P07

Välkomna till hemsidan för Råå IFs P07 lag. Vi är ett glad gäng på 30 killar som har ambition att genom träning och hårt arbete bli bättre fotbollsspelare.

Vi tränar inte bara fotboll, på träningen tränas också på samspel med andra, fysiskt rörelse, självförtroende och mycket mer.

Här är det fullt med goa killar, och ledare som tar hand om barnen på bästa sätt.

Ni är alltid välkomna att komma och prova att träna med oss. Titta under vår kalender för aktuella träningstider och ta kontakt med ledare innan ni kommer på första träningen. Ni hittar våra kontaktuppgifter under kontakt.

Ermin, Magnus, David

Ledare P07

Råå IF P07 serieavslutning
2018-10-07 18:18
Film från sista matchen, filmat och producerat av Elles pappa Mike.
Följ oss!!
2018-07-23 21:21
Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Råå IF P07 på Sportswik. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Sportswik och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, Ermin Dobraca

Råå IF P07 Sommaravslutning
2018-06-28 09:07
Bilder och video från avslutningen
Tack till alla som var med igår. Vi började med att se Sverige slå Mexiko i VM. Många vrål och skrik var det innan man kunde andas ut i klubbstugan. Jättekul att få dela känslan och uppleva något speciellt tillsammans.

Därefter begav vi oss ut på IP och spelade lite boll. Till sist fick vi ihop två härliga gäng av en mix unga som väl gamla som mötte killarna. Tack för go kamp allihop, säkra vinster för oss kan vi väl säga :).

Avslutade med goa hamburgare, tack Sara, grillmästaren och Kiosken för er hjälp. Tack även föräldrar för all hjälp under säsongen.

Två blöta tränare är stolta och glada över att ha ett så skön gäng killar. Ha en bra ledighet så ses vi snart.
Välkomna till Råå IF:s Fotbollsskola 2018
2018-05-11 16:30

I år är det dags för 30-årsjubileum för Råå IF:s populära fotbollsskola och vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är välkomna! Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!

Plats: Råå Idrottsplats (Starkoddersgatan 6, Råå)

Datum och tid: 4-6 juli kl. 10.00-14.00 (10.00-13.00 för åldern 4-6 år), 7 juli kl. 10.00-13.00

Ålder: 4-13 år*

*Alla 4-6-åringar måste ha en vuxen på idrottsplatsen under fotbollsskolans alla dagar.

Anmälan senast den 25 juni 2018. Deltagaravgiften (750 kr för icke medlemmar och 650 kr för medlemmar) ska vara Råå IF tillhanda senast den 20 juni 2018. Anmälningen betalas in på Råå IF:s BG 212-6514 eller Swish 123 430 95 63.

Detta ingår:

• Fotbollsträning och annan rörelse/lek/aktivitet (åldersberoende)

• 5-kamp med fotbollstema

• Fotboll, vattenflaska och diplom

• T-shirt (110-160 cl, S-XXL)

• Lunch, dryck, glass och frukt samtliga dagar

• Överraskningar och hemlig gäst

Anmälan hittar du här

Vid frågor maila till info@raaif.se eller ring 042-26 00 84.

Varmt välkomna till Råå IP i sommar!

(31 visningar
2018-03-09 09:44
Träningsmatch på Olympia
Hej

Tänkte vi skulle dela med oss lite bilder från vår senaste träningsmatch som vi genomförde mot Stattena i onsdags. Det var minst sagt snöigt :). Killarna gjorde det bra mot mycket större motståndare och höll upp spelet stundvis mycket bra mot enormt skickliga motståndare. Snön gjorde det svårt för båda lagen men kul hade killarna. Det gick värre med tränarna och publiken som såg ut som snögubbar :).

Nya tag nästa vecka med träningar både måndag och onsdag. Välkomna.

Bilderna ser ni i vår bild galleri. Tack Linda Andreas mamma för bilderna.