Råå IFs P07

Välkomna till hemsidan för Råå IFs P07 lag. Vi är ett glad gäng på 25 killar som har ambition att genom träning och hårt arbete bli bättre fotbollsspelare.

Vi tränar inte bara fotboll, på träningen tränas också på samspel med andra, fysiskt rörelse, självförtroende och mycket mer.

Här är det fullt med goa killar, och ledare som tar hand om barnen på bästa sätt.

Ni är alltid välkomna att komma och prova att träna med oss. Titta under vår kalender för aktuella träningstider och ta kontakt med ledare innan ni kommer på första träningen. Ni hittar våra kontaktuppgifter under kontakt.

Ermin, Magnus, David

Ledare P07

Nyårssaluten 2018
2018-01-09 11:06
P07 Ljusblå
En upplevelse att spela inför fulla läktare. Det var en super kul helg för killarna, där vi hade ett lag som spelade under lördagen och ett annat under söndagen. Varje lag spelade två uppvisnings matcher.

Det gick bra även om nervositeten var där och man kanske inte fullföljde alla instruktioner som planerat. Men stolta tränare och alla anhöriga på plats kunde glädjas att vi stod upp bra i alla matcher. Alla tyckte detta var superkul.

Söndagen förgylldes också av att Råå IF seniorer kämpade sig fram till final i saluten där vi på plats hejade på. Där blev det dock förlust mot Hittarp.