Råå Idrottsförening
Råå IFs P14
Råå IF P14

Välkomna till hemsidan för Råå IFs P14 lag. Vi är ett glad gäng på 20 killar som har ambition att genom träning och hårt arbete bli bättre fotbollsspelare.

Vi tränar inte bara fotboll, på träningen tränas också på samspel med andra, fysiskt rörelse, självförtroende och mycket mer.

Här är det fullt med goa killar, och ledare som tar hand om barnen på bästa sätt.

Ni är alltid välkomna att komma och prova att träna med oss. Titta under vår kalender för aktuella träningstider och ta kontakt med ledare innan ni kommer på första träningen. Ni hittar våra kontaktuppgifter under kontakt.

Ermin & David

Ledare P14

Referat: Ramlösa Södra IF - Råå IF P13
2020-03-06 11:03
Johan i anfall mot Ramlösa
Andra träningsmatchen 2020 mot Ramlösa var en händelserik match.

Första halvlek så styrde vi spelet Efter och gick in i halvlek med 2 - 0 i ledning. Andra halvlek visade killarna inte samma skärpa och fokus. Man tillät Ramlösa att komma in i matchen och ta ledningen. Tredje halvlek plockade man upp matchen igen, utan att vara partisk så var det Råå IF som styrde matchen med mycket bra samspel och vinnarvilja.. Matchen slutade 3 - 4 till Ramlösa och detta pga lite slarvfel och ofokuserade spelare men Råå IF var utan tvekan det bättre laget på plan sett över hela matchen och slutresultatet borde varit ”spegelvänt”.

Bra jobbat killar⚽
Välkomna till Råå IF:s Fotbollsskola 2019
2019-04-29 21:45

Nu bjuder vi in till Råå IF:s 31:e upplaga av vår populära fotbollsskola. Vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är välkomna! Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!

Plats: Råå Idrottsplats (Starkoddersgatan 6, Råå)

Datum och tid: 3-5 juli kl. 10.00-14.00 (10.00-13.00 för åldern 4-6 år), 6 juli kl. 10.00-13.00

Ålder: 4-13 år*

*Alla 4-6-åringar måste ha en vuxen på idrottsplatsen under fotbollsskolans alla dagar.

Anmälan senast den 15 juni 2019. Deltagaravgiften (750 kr för icke medlemmar och 650 kr för medlemmar) ska vara Råå IF tillhanda senast den 25 juni 2019. Anmälningen betalas in på Råå IF:s BG 212-6514 eller Swish 123 430 95 63

Detta ingår:

• Fotbollsträning och annan rörelse/lek/aktivitet (åldersberoende)

• Fotboll, vattenflaska och diplom

• T-shirt (116 cl – 128 cl – 140 cl – 152 cl – 164 cl, XS-XXL)

• Lunch, dryck, glass och frukt samtliga dagar

• Överraskningar och hemlig gäst

Anmälan hittar du här

Vid frågor maila till info@raaif.se eller ring 042-26 00 84.

Stickans kiosk har öppet fotbollsskolan samtliga dagar och serverar korv, hamburgare, glass, godis, kaffe och mycket mer!

Varmt välkomna till Råå IP i sommar!

Följ oss!!
2019-04-23 12:26
Hej!

Här kommer en länk för att följa vårt lag Råå IF P12 på Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

Hälsningar, Ermin Dobraca

Råå IF P12 serieavslutning
2018-10-07 18:18
Film från sista matchen, filmat och producerat av Elles pappa Mike.
Råå IF P12 Sommaravslutning
2018-06-28 09:07
Bilder och video från avslutningen
Tack till alla som var med igår. Vi började med att se Sverige slå Mexiko i VM. Många vrål och skrik var det innan man kunde andas ut i klubbstugan. Jättekul att få dela känslan och uppleva något speciellt tillsammans.

Därefter begav vi oss ut på IP och spelade lite boll. Till sist fick vi ihop två härliga gäng av en mix unga som väl gamla som mötte killarna. Tack för go kamp allihop, säkra vinster för oss kan vi väl säga :).

Avslutade med goa hamburgare, tack Sara, grillmästaren och Kiosken för er hjälp. Tack även föräldrar för all hjälp under säsongen.

Två blöta tränare är stolta och glada över att ha ett så skön gäng killar. Ha en bra ledighet så ses vi snart.