Spela fotboll med oss!
Inmarsch tillsammans med HIF i mötet mot Varberg. Vinst med 2-0 tack vare Råås flickor:)
Vi välkomnar alla tjejer som vill träna och leka med boll!

I denna åldersgrupp tar vi emot flickor födda 2008 och 2007.  Vi vill erbjuda en mångsidig träning baserad på stor gemenskap. Vi ledare vill ge flickorna ett intresse för idrott, rörelse och positiva föreningsvärden. Vi har redan en grupp med härliga tjejer men välkomnar gärna fler. Kom till en träning men kontakta gärna någon av oss ledare innan då det underlättar vår planering. Tider och plats finns i kalendern och våra kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Välkomna!

Nya tränare/ledare
2017-09-01 11:20
Vi hälsar Stefan Svensson och Andy Dolphin välkomna som nya ledare/tränare till vår ledarstab. Välkomna i gänget!
Sommaruppehåll
2017-06-16 11:44
Hej

Idag (16/6) har vi vår sista match för våren. Under juli gör vi ett uppehåll med träningen och startar igen i augusti. När träningen startar igen skickar vi ut ett mail kring det och lägger upp det i kalendariet.

Vill man ändå spela fotboll under juli kan vi tipsa om Råås fotbollsskola mellan den 5-8 juli. Länk till anmälan här: http://www.raaif.se/form/Default.asp?ID=188096

Glad sommar önskar tränarna!
Råå IF, 08/09 07:30
Råå IF, 02/01 20:35