Råå Idrottsförening
Spela fotboll med oss!
Vi välkomnar alla tjejer som vill träna och leka med boll!

I denna åldersgrupp tar vi emot flickor födda 2009.  Vi vill erbjuda en mångsidig träning baserad på stor gemenskap. Vi ledare vill ge flickorna ett intresse för idrott, rörelse och positiva föreningsvärden. Vi har redan en grupp med härliga tjejer men välkomnar gärna fler. Kom till en träning men kontakta någon av oss ledare innan då det underlättar vår planering. Tider och plats finns i kalendern och våra kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Välkomna!

2021-05-07 09:55
För mer information och anmälan - se under fliken "Evenemang" högst upp på hemsidan!

Träning
2021-01-11 13:45
Flickor födda 2009 tränar:
Måndagar  kl. 17.00-18.30 på Hedens IP plan 7, intill stora Coop
Onsdagar kl. 17.00-18.30 på Heden IP plan 7, intill stora Coop

Nya spelare är varmt välkomna!