Välkommen till Råå IFs Dam

Tycker Du att fotboll är fantastiskt roligt och vill Du vara en del av ett härligt gäng?

Kom och provträna med oss!

Är du nyinflyttad, haft uppehåll i karriären eller bara behöver nytändning är Du varmt välkommen!

Vi är en förening med hjärta!
Kontakta tränare Thomas TP Pettersson 0737-651311 eller Damansvarige Johan Kronberg 0703-960241 så bestämmer vi tid för detta.

Vi hälsar fotbollsintresserade tjejer varmt välkomna till Råå IF och Råå IF:s Damlag!

Ny huvudtränare
2017-12-30 11:19
Thomas "TP" Pettersson

Det är väldigt roligt att kunna meddela att ny huvudtränare för Råå IF:s damlag är Thomas ”TP” Pettersson. Tomas är en trogen Råå IF:are som har gjort hela 357 matcher i den ljusblå tröjan. Han har varit en omtyckt tränare i klubben i 14 år och varit ansvarig för både ungdomslag, juniorlag, seniorlag och oldboys. Vi är övertygade om att TP och övriga i staben kommer att utveckla vårt damlag ytterligare. Vi är även glada att Johan ”Otto” Kronberg fortsätter som damansvarig och att Robert ”Bob” Lundin fortsätter som lagledare. Vi önskar dem och tjejerna varmt lycka till 2018!

Gott Nytt År!