Råå Idrottsförening
San Siro Cup
Dags att anmäla till San Siro Cup 2020
2020-05-12 08:26
Råå IF har härmed nöjet att inbjuda till den tjugoförsta upplagan av SAN SIRO CUP för 7-årslag och 8-årslag, killar och tjejer. Turneringen kommer att spelas söndagen den 6 september 2020 på Råå Idrottsplats (SAN SIRO).

Spelplats: Råå Idrottsplats (SAN SIRO), Helsingborg.

Speldag: Söndagen den 6 september 2020

Spelform: Lagen kommer att delas in i grupper om 4 – 5 lag per grupp. Varje lag kommer att spela 3 – 4 matcher.

Tjejgrupper: Då många föreningar har slagit ihop grupperna med 7 och 8- åriga tjejer väljer vi att enbart ha en klass, 5-manna för tjejer födda 2012-13

Anmälningsavgift: 800 kr/lag.

Anmälan: Anmälan och betalning ska göras senast den 15 augusti genom att gå in på Procup: https://www.procup.se/cup/34064.htm och fylla i anmälningsformuläret.

Antal lag: Deltagarantalet är begränsat till 32 lag/åldersgrupp och max. 4 lag/förening och åldersgrupp. Max 72 lag totalt.

”Först till kvarn” kommer att gälla.

Lottning & regler: Utskick av lottning, regler samt övrig information kommer att ske under vecka 34.

SPELREGLER
Matchtid: 2 x 10 minuter.

Matcherna: Inga resultat kommer att bokföras eller redovisas. Inget slutspel kommer att genomföras.

Antal spelare P8/F8: Målvakt + 4 utespelare + max 6 avbytare.
Antal spelare P7: 3 utespelare + max 3 avbytare

Mål: P8/F8-matcherna kommer att spelas med femmannamål, 3 x 2 meter. P7-matcherna kommer spelas med mindre mål utan målvakt på plan med nät/sarg

Bolltyp: Storlek 3.

Regler: Svenska FF:s rekommendationer för 5- och 3-mannafotboll.

PRISER
Medaljer till alla spelare, 11 st. per lag, kommer att delas ut.

KIOSK
Kiosken på Råå IP kommer att vara öppen under cupen där ni kan handla hamburgare, korv, kaffe, läsk, glass, godis m.m. Det kommer att finnas möjlighet att förbeställa korv och hamburgare.

INFORMATION
Information och svar på frågor besvaras av Råå IF:s kansli: Tel 042 – 26 00 84, e-post: info@raaif.se

Välkommen med er anmälan!
San Siro Cup 2019
2019-09-02 21:57
Söndagen den 1 september var det 37 lag som spelade cup en härlig dag på Råå IP. Stort tack till alla inblandande lag och till alla er som hjälpte till att göra detta möjligt!

Vi hoppas att vi ses igen nästa år.
Välkomna till San Siro Cup
2019-08-30 08:51

Varmt välkomna till San Siro Cup - en cup för tjejer och killar som är 7 & 8 år - som spelas för tjugonde gången söndagen den 1 september. Vi drar igång matcherna klockan 10.00. Grupper, spelschema och övrig information finner ni här.

Stickans kiosk är öppen och serverar både mat, glass, kaffe och godis! Välkomna!

Dags att anmäla till San Siro Cup 2019
2019-01-21 21:50

Råå IF har härmed nöjet att bjuda in till den tjugonde upplagan av SAN SIRO CUP för 7-årslag och 8-årslag, killar och tjejer. Turneringen kommer att spelas söndagen den 1 september 2019 på Råå Idrottsplats (SAN SIRO).

Spelplats: Råå Idrottsplats (SAN SIRO), Helsingborg.

Speldag: Söndagen den 1 september 2019, kl. 10,00 - 14,00 (ca.).

Spelform: Lagen kommer att delas in i grupper om 4 – 5 lag per grupp. Varje lag kommer att spela 3 – 4 matcher.

Tjejgrupper: Målsättningen är att vi ska ha en tjejgrupp bestående av fem lag med tjejer som är 7 år och en tjejgrupp bestående av fem lag med tjejer som är 8 år.

Anmälningsavgift: 800 kr/lag.

Anmälan: Anmälan och betalning ska göras senast den 16 augusti genom att gå in på Procup: https://www.procup.se/cup/32842.htm och fylla i anmälningsformuläret. Därefter betalar ni in anmälningsavgiften på 800 kr, glöm inte ange vilket lag det avser. Anmälningsavgiften sätts in på Råå IF:s bankgirokonto 212-6514.

Antal lag: Deltagarantalet är begränsat till 15 lag/åldersgrupp och max. 2 lag/förening och åldersgrupp. Max 40 lag totalt. ”Först till kvarn” kommer att gälla.

SPELREGLER

Matchtid: 1 x 15 minuter.

Antal spelare: Målvakt + 4 utespelare + max 6 avbytare.

Mål: Matcherna kommer att spelas med femmannamål, 3 x 2 meter.

Bolltyp: Storlek 3.

Regler: Svenska FF:s rekommendationer för 5-mannafotboll.

PRISER

Medaljer till alla spelare, 11 st. per lag, kommer att delas ut.

KIOSK

INFORMATION

Information och svar på frågor besvaras av Råå IF:s kansli:

Tel 042 – 26 00 84, e-post: info@raaif.se

Välkommen med er anmälan!

Vänliga fotbollshälsningar

Råå Idrottförening

San Siro Cup 2018
2018-09-19 07:30
Söndagen den 2 september var det 31 lag som spelade cup i ett strålande väder på Råå IP. Stort tack till alla inblandande!
Vi hoppas att vi ses igen nästa år.