Dags att anmäla till San Siro Cup 2018
2017-08-30 13:27
Råå IF har härmed nöjet att bjuda in till den nittonde upplagan av SAN SIRO CUP för 7-årslag och 8-årslag, killar och tjejer. Turneringen kommer att spelas söndagen den 2 september 2018 på Råå Idrottsplats (SAN SIRO).

Spelplats: Råå Idrottsplats (SAN SIRO), Helsingborg.

Speldag: Söndagen den 2 september 2018, kl. 10,00 - 14,00 (ca.).

Spelform: Lagen kommer att delas in i grupper om 4 – 5 lag per grupp. Varje lag kommer att spela 3 – 4 matcher.

Tjejgrupper: Målsättningen är att vi ska ha en tjejgrupp bestående av fem lag med tjejer som är 7 år och en tjejgrupp bestående av fem lag med tjejer som är 8 år.

Anmälningsavgift: 800 kr/lag.

Anmälan: Anmälan och betalning ska göras senast den 10 augusti genom att gå in på Procup: http://www.procup.se/cup/31857.htm och fylla i anmälningsformuläret. Därefter betalar ni in anmälningsavgiften på 800 kr, glöm inte ange vilket lag det avser. Anmälningsavgiften sätts in på Råå IF:s bankgirokonto 212-6514.

Antal lag: Deltagarantalet är begränsat till 15 lag/åldersgrupp och max. 2 lag/förening och åldersgrupp. Max 40 lag totalt. ”Först till kvarn” kommer att gälla.

Lottning & regler: Utskick av lottning, regler samt övrig information kommer att ske under vecka 34.

SPELREGLER

Matchtid: 1 x 15 minuter.

Matcherna: Inga resultat kommer att bokföras eller redovisas. Inget slutspel kommer att genomföras.

Antal spelare: Målvakt + 4 utespelare + max 6 avbytare.

Mål: Matcherna kommer att spelas med femmannamål, 3 x 2 meter.

Bolltyp: Storlek 3.

Regler: Svenska FF:s rekommendationer för 5-mannafotboll.

PRISER

Medaljer till alla spelare, 11 st. per lag, kommer att delas ut.

KIOSK

Kiosken på Råå IP kommer att vara öppen under cupen där ni kan handla hamburgare, korv, kaffe, läsk, glass, godis m.m. Det kommer att finnas möjlighet att förbeställa korv och hamburgare.

Information och svar på frågor besvaras av Råå IF:s kansli:
Tel 042 – 26 00 84, e-post: info@raaif.se

Välkommen med er anmälan!

Vänliga fotbollshälsningar

Råå Idrottförening