Råå Idrottsförening
2021-01-14 16:46

Fotbollssäsongen 2020 är avslutad och vi har haft en stor tillströmning av fotbollsspelare i många av våra grupper. Vi är tacksamma att vi växer och ser fram emot säsongen 2021. Råå IF har en stor ungdomsverksamhet och är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, hjälptränare, lagledare eller lagförälder. Som ledare får du då stöd från övrig ledarstab, men även från kanslipersonal och ungdomsansvariga i vår förening. För att säkerställa att vi erbjuder bra utbildning till våra ungdomar erbjuder vi inom Råå IF alla ledare att utbilda sig inom Skånebolls regi och utbildningar som erbjuds via Svenska fotbollsförbundet. Det spelar ingen roll ifall du är en etablerad tränare eller en person helt utan tidigare fotbollsmeriter. Det viktigaste är glädjen till fotbollen, viljan att utvecklas och inom Råå IF finns det en roll för alla!

Är du intresserad av en roll inom Råå IF? Kontakta Catrin på vårt kansli info@raaif.se så hjälper hon dig med vidare kontakt.

God Jul önskar Råå IF
2020-12-21 12:30
Vi vill passa på att önska alla våra samarbetspartners, spelare, ledare, föräldrar och medlemmar, en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Kansliet håller stängt mellan den 23/12 -- 3/1 2021!
Vår egen adventskalender!
2020-12-14 17:39

Råå IF tillsammans med Sponsorhuset har en egen julkalender. I varje lucka fram till julafton finner du exklusiva erbjudanden från kända varumärken. Du kan t ex köpa populära produkter inom hemelektronik, kökstillbehör, skönhet samt presentkort och lotter. 5% av ordervärdet tillfaller Råå IF. Du hittar alla luckor i Sponsorhuset Shop här: https://shop.sponsorhuset.se/julkalender/ijnhd?hash=da1493ac98b9ad7253bd423bca169e30&club=Råå IF

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!
2020-12-01 11:15

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet.

Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor.

Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win!

Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport.

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Black Friday på Intersport!
2020-11-19 15:00

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris.

Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror

Direktiv från Folkhälsomyndigheten för Covid-19
2020-11-18 14:00
Igår förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober. De skärpta råden gäller bland annat idrotten och självklart tar vi på Råå IF vårt ansvar och ställer oss bakom detta. Träningar för de som är födda -05 eller senare fortsätter och resten är inställt. För mer information, se gärna www.skaneboll.se