Råå Idrottsförening
2021-11-26 13:30

För leverans innan jul av föreningskläder gäller beställning senast 1 dec, förutsatt att leverantörer har varan på lager.

Förändringar i tränarsstaben för Herr-, Dam- och Junior-lag!
2021-11-25 21:28

Råå IF är glada att kunna presentera en del förändringar i de olika ledarstaberna i dam-, herr- och juniorlagen. Vi kommer kunna läsa lite mer ingående om de olika personerna och deras visioner framåt, under de kommande veckorna.

Herr:

Ny Sportchef och Herrlags-ansvarig är Hampus Freij som tar över efter Magnus ”Jönsa” Jönsson.

Den nya tränarstaben med John, Ola, Dennis & Johan kvarstår.

Dam:

Peter Ström Sörberg är ny damtränare.

Som assisterande tränare kommer han att ha Sandra & Rolf.

Robert ”Bob” Lundin kommer att vara kvar som Damlags-ansvarig

Juniorlaget:

Ny huvudtränare för Juniorerna blir Thomas ”TP” Pettersson.

Assisterande tränare är Daniel Persson, Rickard Persson samt Robert ”Bob” Lundin som kommer vara assisterande tränare parallellt med att han fortfarande ansvarar för Damlaget.

Vi önskar alla stort lycka till i sina nya uppdrag!

Julklappstips!
2021-11-25 12:01

Black Friday erbjudande!
2021-11-24 15:56

Stort tack till alla som har stöttat oss genom Gräsroten!
2021-11-19 10:30

Råå IF har nu fått utdelning från Svenska Spels Gräsroten 2021. Genom Gräsroten delar Svenska Spel ut 50 miljoner till ungdomsidrotten varje år. Utdelningen till Råå IF blev i år över 37 189 kronor och vi vill rikta ett stort tack till alla er som har bidragit till detta!

Det är gratis att ansluta sig till Gräsroten! Du som ännu inte har anslutit dig kan hjälpa Råå IF att få en del av potten även nästa år genom att klicka på länken nedan:

www.svenskaspel.se/grasroten/forening/11123-raa-if

Här börjar julen 2021
2021-11-09 15:15

Bingolottos uppesittarkväll har blivit en tradition i många svenska hushåll!

Likt tidigare år säljer vi i Råå Idrottsförening bingolotter till uppesittarkvällen och vill du vara med och stödja vår förening är vi tacksamma om du vill köpa din lott via oss.

Det spelas 5 bingospel under kvällen och i år säljer vi både enkellott och dubbellott, kostnad 100:-/st respektive 200:-/st.

Är du intresserad av att köpa lotter från oss är du varmt välkommen att kontakta

Catrin på kansliet, info@raaif.se för mer information.