SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
RÅÅ IDROTTSFÖRENING
LITTA BÄTTRE - MYCKE RÅÅARE
Herr

Inför Höganäs borta - intervju med Hugo Jacobsson
2020-02-28 09:47
På lördag väntar Höganäs BK i årets andra träningsmatch, inför matchen kollar vi läget med vår målvakt Hugo Jacobsson som gör sin fjärde säsong i föreningen!

Vi är mitt i försäsongen, hur tycker du att det har sett ut hittills?

Det har sett okej ut. Som du säger är det försäsong där vi dessutom har en helt ny ledarstab förutom Hampus Freij som är kvar som assisterande. Det gör att det tar längre tid att få allt att sitta. Men det ser bättre och bättre ut.

Vad har du för personliga mål med säsongen 2020? 

Ta en plats som förstemålvakt. Man vill alltid spela så mycket matcher som möjligt. 

Oavgjort (3-3) mot HAIS senast, vad är dina tankar om den matchen? 

Vår första träningsmatch där vi inte alls kommer upp i nivå. Ingen som spelade kom upp i den kvalitén som jag vet att varje spelare har. Det kan bara bli bättre. En bra match för att se vad som var dåligt. 

På lördag väntar Höganäs BK, vad blir viktigt för oss som lag i denna match? 

Vi måste komma upp i nivå både som lag och som individ. Vi vet vad som absolut inte fungerade. Derby under försäsongen så det är bara att vi kommer ut hungriga och motbevisar vår insats från förra helgen. 

Favoritlag: Hammarby i Sverige Manchester United i Europa 

Vad äter du helst: Pasta 

Favoritspelare i Råå:  Johan ”Otto” Kronberg, spelar i oldboys(?). Men väljer honom för sitt engagemang. Finns ingen som gör så mycket som honom i denna föreningen. 

Fritidsintresse: Padel 

Matchen mot Höganäs spelas lör 29/2 kl 11.00 på Höganäs Sportcenter.
 
Huvudpartners
Sponsorer