RÅÅ IDROTTSFÖRENING
LITTA BÄTTRE - MYCKE RÅÅARE
P2011

Pojkar födda 2011 (P12)

Pojkar 2011 (P12) tränar från 31 juli följande tider.

Måndagar 17.30-19.00 på Råå IP A-plan.

Onsdagar 17.30-19.00 på Heden plan 6.

Torsdagar 18.00-19.30 Råå IP B-plan (specialträning med fys, individuell teknik,

Tänk på att alltid kolla i kalendern där eventuella avvikelser från ovan tydligt är synliga.

Tänk på att ta på er rätt kläder utifrån den väderlek som råder. Rätt kläder när det är kallt betyder 2 eller flera tunna lager. Täckjackor är alltså inte ok. Underställ, träningsoverallströja/byxor, vindjacka och tunn mössa/vantar (ev mv-handskar). Benskydd är obligatoriskt, fotbollsskor med dobbar är att föredra.

Nya spelare är varmt välkomna!
Dags att anmäla sig till Fotbollsskolan
2023-06-05 11:54

ANMÄL ER HÄR!

Nu bjuder vi in till Råå IF:s 35:e upplaga av vår populära fotbollsskola.
Vi kommer att bjuda på fyra härliga dagar med fotbollsträning, överraskningar och roliga lekar med nya och gamla kompisar. Alla tjejer och killar i åldern 4-13 år är varmt välkomna!

Du kan vara med oavsett om du spelar i Råå IF eller i en annan klubb. Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare. Kom och ha kul med oss!
För mer info och anmälan, klicka på länken:

2021-05-07 09:57
För mer information och anmälan - se under fliken "Evenemang" högst upp på hemsidan!