SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
RÅÅ IDROTTSFÖRENING
LITTA BÄTTRE - MYCKE RÅÅARE

54 lag 600 tjejer - San Siro Vårcup 2024
2024-05-09 20:07

Vi tackar för en underbar cup-dag i ett fantastiskt engagemang och arrangemang i San Siro Vårcup, signerat alla involverade, deltagare, publik, sponsorer och ideella krafter i Råå IF. 

 

Det är det här som bygger styrkan i en förening, den föreningsanda som sedan klarar av dessa arrangemang, stora som små och tar oss alla till nya krafter att göra det om och om igen. Det här är kvittot - en fantastisk dag. Tack alla. 🙏

 

HD var på plats idag, dom hade fått nys om denna fantastiska tjejcup som satte liv på Råå, Råå IP, San Siro. Ni kan själva läsa, 600 tjejer fick vara med, detta ska vi vara oerhört stolta över och klappa oss själva på axeln för. Det är minsann rååare än något annat. 

 

Ha en fin kväll, vi garanterar att de flesta kan somna gott ikväll och det ska ni göra med känslan av att alla som var nere vid dessa fotbollsplaner idag, gjorde ett fantastisk arbete som tog Råå-musten ur oss.
Än en gång - TACK. 💙


#Oatly
#Sydgrönt
#Topps

 

Läs HD:s artikel här - Är ditt barn med?

 
Huvudpartners
Sponsorer